Sztárok

Debreczeni Zita: Hosszú mosolyszünetek vannak édesanyám és köztem

A modell és fotós könnyek között osztotta meg, hogy bár az élet egyik kezével elvett tőle, a másik kezével adott neki egy boldog, szép, saját családot.

Családjáról mesélt Debreczeni Zita

A közelmúltban Tatár Csilla vendége volt az újdonsült anyuka, Debreczeni Zita, aki az anyaság mellett arról is mesélt a műsorvezetőnek, hogy ő maga milyen körülmények között nőtt fel. A beszélgetés során kiderül, hogy Zita kifejezetten fiús kislány volt, szeretett sportolni és srácokkal lógni. A külseje sokáig nem is foglalkoztatta, de saját bevallása szerint a későbbiekben sem volt rá jellemző, hogy hercegnősködjön.

A most 40 éves szépségkirálynő és fotós azt is megosztotta az interjúban, hogy férje, Gianni Annoni és kisfiuk, Gianfranco Máté mellett találta meg azt a boldog, kiegyensúlyozott családi életet, amelyről mindig is álmodott. Ha a gyerekkorára gondol, a mai napig elszorul a torka, de most azt is elárulta, hogy édesanyjával és testvérével a mai napig nem felhőtlen a viszonya, gyakran hónapokig nem is beszélnek.

Lapozz a részletekért!

Fotó: YouTube - Mondd el Tatár Csillának

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.