Sztárok

Daniel Craig ízléstelennek tartja az öröklést – ezért nem kapják meg a millióit a gyerekei

A James Bond sztárja, Daniel Craig azt mondja, hogy a hollywoodi sztárként szerzett millióit nem hagyja gyermekeire, mert „az öröklés meglehetősen ízléstelen."

Daniel Craignek más tervei vannak a pénzével

A James Bond sztárja ízléstelen nevezte az öröklést, ezért ragaszkodott ahhoz, hogy a hollywoodi sztárként szerzett milliót nem hagyja a gyerekeire.

Az 53 éves színész, aki a 007-es új filmben, a Nincs idő meghalniban fog szerepelni, azt mondta, hogy boldogabb lenne, ha pénzét jó célokra fordítanák, semmint a saját gyerekei élveznék.

A színésznek két lánya van, az egyik Rachel Weisztől, - akivel az Álmok otthona forgatásán találtak egymásra - a másik pedig az előző házasságából született Fiona Loudontól, de a jelek szerint semmit sem fognak látni apjuk vagyonából.

„Nem akarok nagy összegeket hagyni a következő generációnak. Szerintem az öröklés meglehetősen ízléstelen. Az én filozófiám az, hogy szabadulj meg tőle, add oda valakinek, mielőtt meghalsz.” – mondta a színész a Candis magazinnak adott interjúban.

„Nem létezik egy olyan mondás, hogy ha gazdag emberként halsz meg, akkor elbuktál?” – majd felhozta az amerikai iparmágnás, Andrew Carnagie példáját, aki nagyjából tizenegy milliárd dollárt adományozott jótékony célokra, bár Craig biztos benne, hogy nem ez volt az össze pénze.

„Az én filozófiám az, hogy szabadulj meg tőle, vagy add el, mielőtt elmész.” – idézi a Mirror

Daniel, aki az új film után lemond Bond szerepéről, azt is elárulta, hogy igazi érzékeny lélek, aki még a tévéreklámokon is el tud pityeredni

Azt mondta: „Nem akarok olyan karaktereket játszani, akik nem érreznek. Érzelmes vagyok, mint bárki, és bármin tudok sírni.”

Tény és való, Craiget leginkább olyan akciófilmekben és thrillerekben láthattuk, a nagysikerű James Bond szérián kívül, mint amilyen A tetovált lány, Tőrbe ejtve vagy a Cowboyok és űrlények.

Leadfotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.