Sztárok

Nem ismersz rá - Istenes Bence hidrogén szőkére váltott

A műsorvezető, Istenes Bence igencsak meglepte a rajongóit extravagáns hidrogénszőke hajával.

Istenes Bence meglepő átváltozása

A népszerű műsorvezető, Istenes Bence először a közösségi oldalán villantotta meg új, világító szőke haját, aminek következtében követői azóta is találgatják, melyik világsztárra hasonlít: Talán Eminem? De nem, Bence sokkal inkább Neymart és David Beckhamet érzi találónak.

Egy reggeli műsorban árulta el, miért szánta rámagát erre a négy lépésre: évek óta tervezgette a fodrászával, hogy befestik a haját és csinálnak valami kis extrém dolgot egy nap alatt. De mindig meggondolta magát, hogy jó neki a barna hajszíne. Most viszont, mikor óriási divat lett, rengeteg focista és világsztár váltott erre a hajszínre, úgy volt vele: eljött az ideje!

„Esküszöm neked, jól áll ez a haj!” – reagálta Peller Mariann az RTL Reggeli műsorvezetője, mikor meglátta és kapásból Dzsudzsákhoz hasonlította Bencét.

A műsorvezető arra is rákérdezett, mit szólt hozzá Bence felesége Csobot Adél. Mint kiderült, volt ebből otthon egy kis bajuszakasztás, mert a felesége szerint bolondot csinál magából. De végül mikor meglátta, azt mondta tetszik neki ugyanakkor hozzátette: „Ugye nem hosszú távon szeretnéd viselni?”

Megnyugtatására Bence közölte, hogy semmiképpen, csupán pár hétig szeretné élvezni új hajszínét, amit lényegében poénnak szánt.

Leadfotó: RTL Klub

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...