Megrendítő szavakkal búcsúztak Csűrös Karolától a Szomszédok sztárjai

Ábel Anita, Pásztor Erzsi és Németh Kristóf is búcsút vett a teleregény egyik meghatározó szereplőjétől, a 85 esztendős korában elhunyt Csűrös Karolától.

Örökre elaludt a népszerű színésznő

85 esztendős korában elhunyt Csűrös Karola magyar színművésznő, akit a nagyközönség a Szomszédok című teleregény Etusaként zárt a szívébe. Csűrös 1987-től 1999-ig szerepelt a szériában: az alapszereplők egyike volt, akinek szállóigéi, humoros, bájos vagy épp megható sorozatbéli jelenetei idővel mémmé nemesedtek, és még ma is gyakran felidézhetők a különböző videomegosztó portálok segítségével.

A színművésznőtől szerda délben, egy megható közleményben búcsúzott a Madách Színház (melynek hajdani, legendás társulatát Csűrös Karola hosszú éveken át erősítette), de a közismert riporter, Vujity Tvrtko is megrendülten, meleg szavak kíséretében köszönt el tőle.

Természetesen a Szomszédok egykori szereplőit is lesújtotta a váratlan halálhír. Ők már csak azért is közel álltak Csűrös Karolához, mert több mint egy évtizeden át közösen forgattak vele, valamint a sorozat szülőatyjával, a színésznő néhai férjével, Horváth Ádám tévérendezővel.

Lapozz, tudd meg, hogyan köszöntek el a színésznőtől a Szomszédok sztárjai!

Oldalak