Csősz Boglárka elárulta, hány millió forintot vett fel a Story Gálára

Az ő ruhája volt az egyik legemlékezetesebb az idei gálán.

Csősz Bogi olyan volt a Story Gálán, akár egy hollywoodi sztár

A 33 éves színésznő, Csősz Boglárka, akit a nézők itthon legutóbb a Feleségek luxuskivitelben című műsorban láthattak, nagyon kitett magáért a 19. Story Gálán. A csinos sztár ugyanis egy különleges, ibolya árnyalatú ruhában érkezett, amelyhez gyönyörű ékszereket párosított. Bogi, akiről köztudott, hogy egy jómódú török üzletemberhez ment feleségül, elárulta nekünk, miért ezt a kreációt választotta, illetve azt is, mennyibe került ez a látványos összeállítás.

„Mivel az év színe az ibolya, azon belül is az ultraibolya, én mindenképpen ezt szerettem volna választani. Ez egy Reem Acra kreáció, aki egy New York-i tervező. Kifutós ruha, Hollywoodban nagyon sokan szokták a vörös szőnyegen hordani a Reem Acra darabokat. Száz százalékban selyem, csipke, csupa taft és kő, kézzel készült, úgyhogy rengeteg munkaóra van benne. 4 millió forint volt. Ehhez gyönyörű gyémántokat választottam, illetve tanzanit drágaköveket. A gyűrű, a fülbevaló és a nyaklánc is tartalmazza. A tanzanit kő színe nagyon érdekes, a kék és a lila között van valahol, nagyon illik az ultraibolyához.Az ékszerek többet érnek, mint a ruha, hiszen nagyon sok karát van ma este rajtam. Köztudott, hogy nagyon szeretem az ékszereket, általában gyémántékszereket viselek a különböző eseményeken. Van is egy rendes kollekcióm, hiszen nagyon sok vörös szőnyeges eseményen kell megjelennem. Azt gondolom, hogy ez az a kő, ami szerencsét hoz és megtisztítja az energiákat körülöttem. A cipőm Salvatore Ferragamo, a ma esti hajamat és sminkemet a Feleségek luxuskivitelben csapata készítette” –árulta el kérdésünkre Bogi, majd elmondta, továbbra is ingázik Magyarország és Törökország között, mert mindkét országban számos megkeresést kap.

„Nagyon sokat ingázom, kint is dolgozom. Most fejeztem be egy török filmet, ami márciusban kerül majd a mozikba. Itthon sajnos nem lehet megnézni, illetve csak akkor, ha talál itteni forgalmazót a film. Hamarosan kezdjük a második évadot a Feleségek luxuskivitelbenből, illetve van még két másik produkcióm, amelyekben színésznő és producer is vagyok. Ezeket most kezdem majd el forgatni. A 25 Dollár című kisfilmem pedig, ami kint volt most több fesztiválon, megkapta a negyedik filmes díját. Úgyhogy ez a nemzetközi filmpiacon nagyon-nagyon jól szerepelt. Ezt az utat szeretném folytatni, tehát színésznőként, bizonyos produkciókban pedig producerként dolgoznék” – mesélte.

Lapozz, nézd meg galériánkban Bogi fantasztikus ruháját!

Fotó: femcafe.hu - Cser Dániel

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!