„Szégyellhetitek magatokat” - Áll a bál a Sztárban sztár leszek! körül: Csontos Karina nevét meg sem említették az adásban

Kiakadtak a Sztárban sztár leszek! készítőire és a zsűrire a nézők: úgy érzik, megbocsájthatatlan hibát vétettek azzal, hogy a legutóbbi élő adásban senki sem emlékezett meg a napokban elhunyt Csontos Karináról.

Tragédia

A Femcafe.hu is beszámolt arról a lesújtó hírről, miszerint Tóth Gabi a hétvégén tudatta a követőivel a közösségi oldalán, hogy halálos autóbalesetben életét vesztette Csontos Karina, a Sztárban sztár leszek! 16 éves tehetsége. „Legyen neked könnyű a föld drága Karina! Őszinte részvétem az egész családnak!” - írta az énekesnő, s a bejegyzésben közzétette azt a videót az előválogatóról, melyen Karina Tolvai Reni Hagylak menni című számát adta elő. A fiatal versenyzőt gyönyörű énekhanggal áldotta meg a sors, kivételes tehetségére pedig a műsor két zsűritagja, Köllő Babett és Tóth Gabi is felfigyeltek – sőt, annyira elképesztőnek találták őt, hogy össze is vesztek rajta. Végül Karina az egykori megasztáros csapatába került.

A borzalmas hírt követően lassan kiderültek a részletek a balesetről: a tragédia péntekre virradóan, kijevi idő szerint negyed öt tájékán történt a kárpátaljai Nagylucska közelében. Egy Renault személygépkocsi volánjánál ülő személy eddig ismeretlen okból belerohant az út szélén parkoló autómentő trélerbe. Az információ szerint a kocsi kigyulladt, négy ember pedig – köztük a 16 éves versenyző – bennégett a kocsiban. A tréler vezetőfülkéjében tartózkodó férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították.

Olvass tovább!

Oldalak

  • 1
  • 2