Csont és bőr a ma 86 éves Sean Connery - A színész ijesztően lesoványodott

Az egyik leghíresebb és legsármosabb James Bond, vagyis Sean Connery ma ünnepli a 86. születésnapját. Nézd meg cikkünkben, hogy néz ki ma a színészlegenda!

Sean Connery ma 86 éves

A világ egyik leghíresebb és legsármosabb 007-es ügynöke, az egykori James Bond, vagyis Sean Connery ma 86 éve látta meg a napvilágot a skóciai Edinburgh-ban. A sztár pályája során elnyert egy Oscar-díjat, két BAFTA-díjat, valamint három Golden Globe-díjat. Erzsébet királynő 2000-ben lovaggá ütötte, azóta hivatalosan Sir Thomas Sean Connerynek kell nevezni.

Connery kétszer nősült

Első feleségét, a macskaszemű színésznőt, Diane Cilentót 1962-ben vette el, egyetlen fiának ő az édesanyja. Jason Connery 1963-ban született, rendező lett belőle. Sean Connery nagypapa, van egy 19 éves unokája, Dashiell Quinn Connery. Diane és a színészóriás 1972-ben elváltak, a színésznő 2011-ben, 78. születésnapja másnapján, hosszas betegeskedés után elhunyt. Második feleségét, a francia-marokkói festőt, Micheline Roquebrune-t 1975-ben vette el, idén 41 éve házasok. Gyermekük nem született.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: dailymail.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!