Így néz ki Csoboth Kevin gyönyörű nővére és a csodaszép anyukájuk, aki a helyszínen szurkolt

Hétfőn este főleg, de még egy nappal később is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálta. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.

Csoboth Kevin csodaszép anyukája Németországba is kilátogatott

Az már a kezdés előtt nyilvánvalóvá vált, hogy az egyik legjobb hangulatú csoportmérkőzés lesz a magyar-skót, a drukkerek ugyanis rendkívül barátságosak voltak egymással, együtt ittak és énekeltek. Ide kattintva egy különleges videót is megnézhettek, milyen volt a lelátón ülve végigizgulni ezt a mérkőzést!

Amikor már úgy tűnt, a nagy rohanásban sem lesz gól, akkor a meccs legjobbjának választott Sallai jobb oldali előretörése után tökéletesen szolgálta ki Csobothot, aki eldöntötte az összecsapást és a csoport harmadik helyére lőtte a válogatottat.

A galériánkban megmutatjuk, mit érzett Csoboth a gól után, és a csodás családját is.

Csoboth Kevin, a magyar labdarúgó-válogatott támadója leírhatatlannak nevezte azt az érzést, ami hatalmába kerítette akkor, amikor berúgta a győztes gólt.
Kattints a további képekért!

A magyar szurkolók nem csak a helyszínen, hanem mindenhol a mennyekben érezték magukat, amikor az Újpest focistája, Csoboth Kevin betalált a kapuba. Most úgy élheted át ezt a meccset, ahogyan a szurkolók látták.

Leadfotó: MTI Fotó – Illyés Tibor

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...