Sztárok

Mindenki kisfiúként őrzi az emlékezetében, pedig Richard Gere fia már 24 éves szívtipró

Richard Gere meglehetősen későn vált édesapává: a világhírű színész 50 esztendős is elmúlt, amikor megszületett első gyermeke, Homer. A sztárcsemetére a filmcsillag minden rajongója kisfiúként emlékszik, pedig a srác már rég a fiatal felnőttek életét éli.

Nem siette el az apaságot

Richard Gere azon hollywoodi férfi színészek sorát gyarapítja, akik nem siették el az apaságot. A neves amerikai híresség csak az ezredfordulón nézett szülői örömök elé: ekkor jött világra első gyermeke, Homer Gere, akinek édesanyját, Carey Lowellt két évvel később vette feleségül (2013-ban azonban elváltak). Gere a kétezertízes években találkozott harmadik nejével, Alejandra Silvával, akivel hat évvel ezelőtt kötötték össze az életüket. A házaspárnak azóta két közös gyermeke született: hatalmas boldogságban nevelik az 5 éves Alexandert és a 4 esztendős Jamest. Felettébb érdekes azonban, hogy a nagyközönség egy jelentős része Homert is cuki kisfiúként őrzi az emlékezetében, pedig Richard Gere legidősebb gyermeke mára felnőtt szívtipróvá cseperedett.

Idillikus pillanat: apa és fia egy 2009-ben készült felvételen.
Kattints a további képekért!

Julia Roberts, a híres Hollywood-i színésznő, mindig is törekedett arra, hogy magánéletét, különösen három gyermekét, távolt tartsa a reflektorfénytől, olykor viszont mégis szól néhány szót arról, milyen büszke édesanya is.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.
Fashion&Beauty