Veszélybe került a magyar énekesnő olaszországi koncertje

Nagy volt az ijedtség.

Külföldi koncert

Hatalmas megtiszteltetés érte nemrégiben Cserpes Laurát. Az énekesnő Rómában adott koncertet, Polgár Judit óvodai és iskolai sakkprogramot követő állófogadásán . Az utazás fantasztikusan sikerült, bár a fellépés előtt nem várt bonyodalmakat kellett megoldaniuk Lauráéknak.

Az énekesnő Magyar Római Akadémia meghívására érkezett az olasz fővárosba, ahol pár csodás napot töltött. A fellépés előtt azonban nagy gonddal szembesült az énekesnő és csapata.

Probléma adódott

„A gitárosom egy másik repülővel érkezett Rómába, és amikor leszállt a gépe, rémülten hívott, hogy eltűnt a gitárja. Két óránk volt a koncertig, pánikban kezdtünk telefonálgatni, hogy pótoljuk az eltűnt hangszert. Aztán a reptéren kiderült, hogy mivel törékeny poggyászként adta fel a gitárt, máshová vitték, de végül hamar meglett. Szerencsére nagyobb volt az ijedtség, mint a baj.” – mesélte Laura, aki egy csodálatos Daalarna ruhában bűvölte el a közönséget az estélyen.

Az előadás után Lauráéknak egy kis városnézésre és kikapcsolódásra is jutott idő.

Imád utazni

„Másodszor jártam Rómában, ez alkalommal még jobban megismerhettem a belváros lüktetését. A szállásunktól gyalogtávra voltak a nevezetességek, és egy picit a helyiek életébe is betekintést nyertünk. Megtudtuk például hogy az olaszok csak délelőtt isznak espressót, a helyiek ezért onnan tudják, hogy valaki turista, ha délután is ezt kortyolja. Rengeteget ettünk, mindent megkóstoltam, kávét, pizzát, tésztát, fagyit. Nagyon jó volt kicsit kiszakadni a hétköznapokból, ez az, amit a legjobban szeretek az utazásokban, hazajönni viszont mindig jó” – tette hozzá az énekesnő.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!