Sztárok

Káprázatosan szép a 19 éves Csepregi Éva a Ki mit tud? színpadán

Több formációban is fellépett, mielőtt a Neoton Família tagja lett.

Az első fellépések

Csepregi Éva neve mára összeforrt a Neoton Famíliával, azonban az énekesnő zenei pályafutása sokkal hamarabb kezdődött. 1972-ben tűnt fel először az akkor mindössze 19 éves lány a Magyar Televízió Ki mit tud? című vetélkedőjében, a Stereo együttes énekeseként. Később Pál Évával és Fábián Évával társulva a Kócbabák nevű trióban énekelt, akikkel az említett műsor döntőjéig jutottak. A Neoton Família hivatalosan 1977-ben alakult meg, és bár azóta számos átalakuláson mentek keresztül, de a mai napig vállalnak fellépéseket.

Ilyen volt a 19 éves Csepregi Éva a Ki mit tud? elődöntőjében.
Kattints a további képekért!

Ma és régen is gyönyörű volt.

Leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.