Csepregi Éva félresikerült esztétikai beavatkozásáról vallott – Szerencsére már nem látszik rajta

Csepregi Éva hatvankét évesen is egy igazi energiabomba. Szépségét nem az esztétikai kezeléseknek köszönheti, azokkal már többször meggyűlt a baja.

A Neoton együttes énekesnőjén egyáltalán nem látszik, hogy folyamatosan éjszakázik, ami a zenei pálya sajátossága.

Sokat éjszakázik

„Hozzászokik az ember, hogy nem fekszik le azonnal, amikor éjjel vagy hajnalban hazaér. Ilyenkor még szeretek olvasni, filmet nézni. Tudom, hogy sokat kellene aludni, és egyre többet sportolni. Fontos, hogy az ember folyamatosan karbantartsa magát. Az edzőm szerint minél idősebbek vagyunk, annál többet kell mozogni, még ha nehezünkre esik is"- magyarázta Éva, aki igyekszik betartani a tanácsot.

Egyre többet sportol

Otthon is van több gépem a mozgáshoz, naponta fél órát használom őket. Emellett a kutyáim is kifárasztanak. Néha úgy érzem, hogy túl sokat foglalkozom magammal, szinte már unom is. De az biztos, hogy megéri. A Neoton életérzés kötelez, folyamatosan ugrálnom, vidámkodnom kell a színpadon. A közönség is azt várja, hogy temperamentumos legyen az előadás, és ameddig ezt lehet bírni, addig csinálom. Ha egy nap nem lesz hozzá elég erőm, akkor meghalnak a dalok és vége a sikernek" – árulta el a Femcafe.hu-nak az énekesnő, aki nem használ csodaszereket, mégis szép a bőre.

Milyen esztétikai beavatkozást bánt meg a következő oldalon olvashatod.

Fotó:Facebook/Csepregi Éva

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!