Kiskorában csúfolták, szupermodell lett belőle – Cindy Crawford 55 évesen is lenyűgöző szépség

A modellnek semmi szégyellnivalója nincsen, még mindig ugyanolyan gyönyörű, mint harminc-negyven évvel ezelőtt. Smink nélkül és bikiniben is tökéletesen néz ki!

Időtlen szépség

Pontosan 55 éve, 1966. február 20-án született meg Cindy Crawford, a világ leghíresebb modelljeinek egyike. Nagyon fiatalon, 16 éves korában fedezte fel őt egy fényképész, amikor éppen a kukoricaföldeken dolgozott. Szinte rögtön az egyik legnevesebb ügynökséghez került, a gimnázium után mégis félbehagyta egy időre a modellkedést, hiszen nemcsak szép, de okos is volt, ezért vegyészetet kezdett tanulni az egyetemen, teljes ösztöndíjjal. Nagyon jó eredményeket ért el, végül mégsem lett belőle mérnök – otthagyta az egyetemet, hogy minden figyelmét a divatszakmára fordíthassa. Az igazi karrierje 1986-ban indult be New Yorkban, a többi pedig – ahogy mondani szokás – már történelem: hamarosan a legkeresettebb modell vált belőle. Két éven belül a legnagyobb divattervezők dolgoztatták, és a legrangosabb divatmagazinok címlapjain pózolt. Pedig mindez majdnem nem történt meg, mert a kis Cindyt gyerekkorában pont azért csúfolták, ami később világsztárrá tette őt.

Részeletek a galériában!

Cindy egyik védjegye az ajkai felett található anyajegye. A szupermodell életrajzi könyvében elárulta, hogy gyermekkorában sokat cikizték a szépségpöttye miatt. A fiúk a suliban folyton azt kiabálták utána, hogy „hé, Crawford, csokis a szád!”
Kattints a további képekért!

Hol van már Charlie Sheen és a viharos házasságuk? A sok nehézség ellenére a színésznő karrierje újra sínen van és a boldogságot is megtalálta második férje oldalán.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!