Sztárok

Mi történt vele? Ma már csak árnyéka egykori önmagának a világhírű énekesnő, teljesen a plasztika rabjává vált

Christina Aguilera jó ideje a reflektorfényben éli életét: a 41 éves énekesnőt az évek alatt gyakorlatilag már mindenféle frizurával és sminkkel láthattuk, ám talán az alakja és a vonásai azok, amik a legszembetűnőbben megváltoztak az idő múlásával…

Christina, a kaméleon

Christina Aguilera az, akit minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatni, hiszen Britney Spears, Rihanna vagy épp Beyonce mellett ő az, aki igazi ikonná nőtte ki magát karrierje kezdete óta, sőt mi több, dívaként is emlegetik őt, nem véletlenül. Elképesztő énekhangja mellett Christina mindig tudott valami újat mutatni: külsejét rendre ahhoz igazította, hogy épp milyen stílusú lemezt dobott a piacra, a szégyenlősség viszont sosem volt ismérve. Fiatalkorában, karrierje kezdetén még szexi lapos hasa volt az, amit szívesen közszemlére tett, míg az idő múlásával inkább dekoltázsára helyezte a hangsúlyt. Az azonban nem titok, hogy bizony mai kinézetét a plasztikának is köszönheti, hiszen a régi és új fotóit összehasonlítva igencsak szembetűnő a változás mind mellméretét, mind pedig arcát tekintve, de azt sem lehet nem észrevenni, mennyit hízott az énekesnő a 2000-es évek eleje óta. Galériánkban mutatjuk hihetetlen átalakulását!

Íme Christina még kislányként: a fotón egy édes, visszafogott lányt láthatunk, aki talán akkor még nem is gondolta volna, hogy pár évvel később óriási popsztárrá növi ki magát.
Kattints a további képekért!

Az eset még 2011-ben történt Vilmos herceggel való házasságkötése előtt: Katalin a királyi források szerint önkívületi állapotban zokogott, mert a sajtó kiszivárogtatott egy fontos részletet a nagy nappal kapcsolatban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...
Fashion&Beauty
A budapesti fashion weeken nemcsak a bemutatókon láthattunk izgalmas ruhakreációkat, de a magyar sztárok is igen különleges darabokban érkeztek a show-kra.
Utazás
A több ezer halálos áldozatot követelő földrengéssorozat legdrámaibb fotói a törökországi Kahramanmaras tartományban készültek.