Charlie Sheen nem bír magával - Már megint jótékonykodott

Úgy tűnik a botrányos színésznő Lindsay Lohan ismételten bajba került. Megsegítésére pedig nem más érkezett, mint ugyancsak züllött életéről elhíresült színészkollégája, Charlie Sheen, aki korábban már kihúzta a színésznőt a bajból.

A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja most új jelentést adott annak, hogyan segítsünk kollégáinkon, hiszen már másodszorra fizeti ki a népszerű színésznő, Lindsay Lohan tartozását. A 47 éves Sheen igazán nagylelkű havernak bizonyult Lohan kisasszonynak.

Lindsay és Charlie az AMFAR New York-i divatgálán vett részt, ahol a hírességek egyik stylistja, Phillip Bloch is jelen volt. Utóbbi elmondta, hogy az ember soha nem látja azt, amikor az egyik híresség fizet egy másik hírességnek, idézte Bloch a bőkezű Charlie Sheent. Bloch igazán figyelmes gesztusnak tartja Sheen cselekedetét.

Lohan egyébként nagy hasznát vette Bloch jelenlétének és szaktudásának, hiszen egy igazán káprázatos, hosszú, ezüstszínű estélyiben jelent meg a gálán.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Sheen segített Lindsaynek, hiszen korábban már kihúzta a bajból a színésznőt, amikor 100 ezer dollárt adott neki, hogy rendezze tartozásait. Egyes állítások szerint azonban Lohan nem fogadta el a felajánlott összeget. Charlie Sheen azonban nem csak színésznő kollégájának adott nagylelkűségéből, számos más barátját húzta már ki a csávából, nyilatkozta a színész képviselője az E! News-nak.

Fotó: kulisykultury.pl, gotceleb.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!