Sztárok

Gyógyíthatatlan betegségben szenved Céline Dion, az összes koncertjét lemondta a világhírű énekesnő

A hírességnél egy nagyon ritka neurológiai rendellenességet diagnosztizáltak, mely egymillió emberből mindössze egyet érint.

Nem tudja úgy használni a hangját, ahogy szeretné

Gyógyíthatatlan idegrendszeri betegségben szenved Céline Dion, a világhírű kanadai énekesnő. Az 54 éves zenei előadó egy megrendítő videóval jelentkezett az Instagram-oldalán, melyben részletesen beszámolt jelenlegi egészségi állapotáról.

"Hosszú ideje küzdök az egészségemmel kapcsolatos problémákkal, és nagyon nehéz volt szembenéznem a kihívásaimmal, és beszélni mindenről, amin keresztül mentem. Nemrég diagnosztizáltak nálam egy nagyon ritka neurológiai rendellenességet, az úgynevezett Stiff-Person-szindrómát, amely egymillió emberből egyet érint. Még mindig csak tanuljuk, mit jelent ez, de most már tudjuk, hogy ez okozta az összes görcsömet, amit rám tört" - közölte követőivel a világsztár, majd hozzátette: "Sajnos ezek a görcsök mindennapi életem minden területére hatással vannak, és néha nehézségeket okoznak járás közben, és nem engedik, hogy úgy használjam a hangomat, ahogy szeretném" - mondta a jeles énekesnő.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.