Sztárok

Catherine Zeta-Jones lánya volt a legszebb a cannes-i filmfesztiválon: a 20 éves Carys mindenkit túlszárnyalt szexi ruhájában

Még szépségéről messze földön híres anyja sem érhetett a gyönyörű Carys nyomába a 2023-as cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén.

A végzet asszonya és az angyal

Egy ideje már felfigyelt a világ Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones bájos lányára, Carysre, nem véletlenül: a 20 éves sztárcsemete édesanyja kiköpött mása, szépségét ugyanis a világhírű színésznőtől örökölte. A génlottó abszolút nyerteseként éli tehát mindennapjait Carys, aki olykor szülei oldalán is feltűnik a vörös szőnyegen: így történt ez most is a 2023-as cannes-i filmfesztiválon, ahol Michael és Catherine társaságában Carys a Jeanne du Barry vetítésére volt hivatalos. A család kézen fogva vonult be az eseményre, és kétségkívül minden szempár és kamera rájuk szegeződött: Catherine talpig vörösben, merész kivágású ruhában a végzet asszonya imázst keltette, míg lánya szexi angyalként tündökölt Michael Douglas oldalán. Galériánkban mutatjuk, hogy festettek ők hárman együtt!

Természetesen Cannes idén sem csupán a filmekről szólt: mint minden évben, úgy most is nagy szerepet kapott a divat és a szebbnél-szebb, stílusos ruhaköltemények, melyekben a világ legfelkapottabb sztárjai pózoltak. Jude Law lánya például ebben a pucérruhában tette tiszteletét a rangos eseményen.
Kattints a további képekért!

Ahogy azt már megszokhattuk, Cannes idén sem csupán a filmművészet, hanem a divat ünnepléséről is szól. Az ifjú Iris pedig nem okoz csalódást azoknak, akik inkább a különleges ruhaköltemények miatt követik figyelemmel a francia filmfővárosban zajló eseményeket.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.