Sztárok

A nő, akibe még Freddie Mercury is belezúgott - Carrie Fisher ma lenne 64 éves

A Star Wars feledhetelen Leia hercegnője négy éve nem ünnepelheti már a születésnapját.

Nem volt könnyű élete

Carrie Fisher a Csillagok háborúja Leia Organa hercegnőjeként a mozitörténelem egyik legfontosabb női karakterét alakította. Élete mégsem volt tündérmese: drogok, függőség pszichés problémák övezték karrierjét. Íróként azonban rátalált önmagára, élete végéig ez jelentette számára az egyetlen örömet. A következő összeállításban a kivételes színésznőre emlékezünk, akiről sok elfeledett és elhallgatott tényt felidézünk régi fotói kapcsán.

Lapozd fel a galériát a részletekért!

Carrie Fisher 1956-ban született Beverly Hillsben, szülei – Debbie Reynolds és Billie Fisher – akkoriban hatalmas sztároknak számítottak Hollywoodban. Ilyen családi háttérrel egyértelmű volt, hogy a kis Carrie-ből is színésznő lesz. Három éves volt, amikor az édesapja otthagyta a családot, hogy feleségül vehesse Elizabeth Taylort. Taylornak ez a volt a negyedik házassága. Carrie-t nagyon megviselték a történtek, problémás tinédzser vált belőle.
Kattints a további képekért!

A kérdés már csak az, hogy ki fogja átvenni az uralkodás jogát a lemondása után, ugyanis nem Károly herceg a királynő kiszemeltje a feladatra.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!