Sztárok

Az internet szeme mindent lát? Félreérthető videó terjed ByeAlexről és Herceg Erikáról, az X-Faktor mentorairól - videó

Az X-Faktor szombati élő adása óta ellepte a TikTok-ot egy videó, melyben a háttérben egy kissé félreérthető mozdulatot ejtett el ByeAlex mentortársa, Herceg Erika felé.

Csak egy rossz mozdulat?

Szinte vírusként terjed a videó a TikTok-on melyen egészen pontosan az látható, amint a műsor végén a versenyzők és a mentorok gratulálnak egymásnak, valamint búcsúznak a kieső versenyzőtől. Herceg Erika éppen a kieső versenyzőjét, Helfy Alexát ölelte, mikor balról megérkezett a képbe ByeAlex, aki a jobb kezével szinte ösztönösen Herceg Erika mentor feneke felé nyúlt, majd éppen mielőtt hozzáért volna, elhúzta a kezét.

Sokan a TikTok-on kommentekben azt fejtegetik, lehet valami a két mentor között és ByeAlex megfeledkezett az élő adásról, majd az utolsó pillanatban mégis kapcsolt, ezért húzta el a kezét, de az internet népének túlnyomó többsége mégis furcsának tartja, hogy nyíl egyenesen mentortársa feneke felé nyúlt a kezével.


Volt, aki teljesen lelassította a videót, melyen szinte már-már úgy is néz ki, mintha a keze hozzáért volna a nő fenekéhez, azonban inkább úgy tűnik, hogy még az utolsó utáni pillanatban megfékezte a mozdulatot. Bár a videó tényleg virális lett, sem Herceg Erika, sem ByeAlex nem reagált még a történtekre.


Forrás: TikTok Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...