Világhírű színész járt Magyarországon, és nem hiszed el, mi tetszett neki a legjobban

Emma Stone nem is igazán akarta elhinni, amit a színészkollégája mesélt Magyarországról, ezért neki is ki kellett próbálnia.

Jó reklám lett ez az étteremhálózatnak

Már nem kell sokat várni, és Magyarországon is bemutatják a Szegény párák elnevezésű fekete humorú sci-fi vígjátékot január 25-én. Érdemes lesz megnézni, mivel roppant különleges alkotástól van szó, ami az Oscaron is szépen teljesíthet.

Emma Stone legjobb női főszereplőként nem olyan rég ugye be is zsebelte a Golden Globe-díjat a filmben nyújtott alakításáért. A Szegény párákat 2023. szeptember 1-jén mutatták be a nagyközönségnek a 80. Velencei Filmfesztiválon, és a kritikusoktól is kiváló minősítést kapott.

Emma Stone és Mark Ruffalo is ellátogatott anno Magyarországra a film forgatása miatt, de hogy utóbbinak mi ragadt meg igazán, az a galériánkból kiderül!

Mark Ruffalónak valóban ez ugrott be először Magyarországról? Úgy néz ki, hogy igen, és emiatt biztosan sokan fogják majd felhúzni a szemöldöküket.
Kattints a további képekért!

Egy budapesti étterem teraszán lazult az éppen hazánkban forgató két színész.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.