Sztárok

Megrázó vallomást tett Bruce Willis lánya: ezek voltak a színész demenciájának előjelei - a család azonban egyiket sem vette komolyan

Az amerikai filmszínész tavaly vonult vissza a mesterségétől. Willis gyógyíthatatlan betegségben szenved: a frontotemporális demencia nevű kór egyre drámaibb mértékben befolyásolja majd a hajdani akciósztár mindennapjait. A 68 éves híresség lánya most bevallotta: édesapja betegségének bizony voltak előjelei.

Nem fog meggyógyulni

Gyógyíthatatlan betegségben szenved Bruce Willis, a Die Hard-filmek, a Ponyvaregény és a Sin City sztárja: a 68 éves filmcsillag 2022-ben vonult vissza a mesterségétől, mivel afáziával diagnosztizálták. Pár hónappal ezelőtt kiderült, hogy Willis valójában frontotemporális demenciában szenved, és a kór az idő előrehaladtával egyre drámaibb mértékben befolyásolja majd a mindennapjait. A színészlegendát néhány nappal ezelőtt régi pályatársa és cimborája, Arnold Schwarzenegger méltatta: hatalmas sztárnak nevezte Willist, akire a közönség mindig emlékezni fog. Most viszont az is kiderült, hogy a hajdani akciósztár betegségének előjelei is voltak - erről nemrég lánya, Tallulah beszélt a nyilvánosságnak. Kattints tovább: a cikk folytatását a galériában találod!

Tallulah szerint a család nem vette komolyan Willis demenciáját, az intő jelekre sem figyeltek. "Minden azzal kezdődött, hogy nem nagyon válaszolt a kérdésekre. A család ezt azzal magyarázta, hogy Hollywood miatt károsodott a hallása, mikor a Die Hard-filmeket forgatta" - fejtette ki Willis és Demi Moore 29 éves lánya.
Kattints a további képekért!

2015-ben diagnosztizálták daganatos betegséggel a világhírű akciósztárt. Lundgren csak most osztotta meg a nyilvánossággal torokszorító titkát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...