Britney Spears elvetélt

A szomorú hírt Spears szerelmével, Sam Asgharival közösen jelentette be az Instagramon. A világsztár várandóssága első heteiben járt.

"Az egymás iránt érzett szerelmünkből merítünk erőt"

Szomorú hírt közölt rajongóival a legendás énekesnő, a 40 esztendős Britney Spears: partnerével, Sam Asgharival közösen tudatta az Instagramon, hogy várandóssága első heteiben elvetélt. A magzat elvesztésének híre Spears-rajongók millióit sokkolta világszerte.

"Talán várnunk kellett volna a várandósság hírének bejelentésével, amíg több idő telik el, de annyira izgatottak voltunk. Az egymás iránt érzett szerelmünkből merítünk erőt, és azon leszünk, hogy bővítsük a családunkat" - írta Spears és Asghari a tragikus fordulatról hírt adó bejegyzésükben.

A zenei előadó még áprilisban közölte a nyilvánossággal, hogy Asgharival első közös gyermeküket várják. Akkor még úgy tűnt, végre rámosolyog a szerencse a szerelmesekre, akik küzdelmes időszakon vannak túl: tudvalevő, hogy Spears több mint egy évtizeden keresztül állt édesapja gyámsága alatt, s csak a közelmúltban derült fény rá, hogy ezidőtájt mennyi szenvedést kellett elviselnie az egykori tinibálványnak.

Az énekesnő egyébként tavaly szeptemberben jelentette be, hogy Asghari fél évtizednyi együttjárás után végre eljegyezte. Akkor a gyűrűjét is megmutatta a kíváncsiskodó rajongóknak, és minden jel arra utalt, hogy végre beteljesedhet a boldogsága. Igaz, mély szomorúságra voltaképpen nincs oka, hiszen minden körülmény adott hozzá, hogy újra teherbe essen. Asghari egyébként 12 évvel fiatalabb a világsztárnál, akinek két fia született korábbi férjétől, Kevin Federline-tól: Sean Preston 2005-ben, Jayden James pedig 2006-ban jött a világra.

Instagram-posztban árulta el a portugál labdarúgó barátnője, milyen névre keresztelték a kislányukat. Georgina Rodriguez fotókat is mutatott a tündéri csöppségről.

Leadfotó: 123rf

Oldalak