Britney Spears extrém fehérneműs fotót posztolt: az énekesnő egy merész üzenettel is sokkolta követőit

Britney Spears 13 évig volt gyámság alatt, nemrégiben szabadult – úgy tűnik, az énekesnő nagyon is élvezi a szabadságot, ugyanis egyáltalán nem foglalkozik azzal, ha olyan képet posztol magáról az Instagramra, ami többeket is megbotránkoztat…

Az énekesnő összeszedte magát

Az elmúlt években Britney Spears sokszor egy élő emberi roncsra emlékeztett minket egy-egy fotóján vagy videóján, amit magáról tett közzé a világhálón – most azonban nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnő összeszedte magát, ugyanis bombaformában van. Ebben minden bizonnyal szerepe van szerelmének, Sam Asgharinak is, aki szeptemberben kérte meg a 39 éves Britney kezét, aki így harmadik alkalommal vonul majd az oltár elé. Az esküvőre azért is kerülhet sor, mert az előadó 13 év után felszabadult gyámsága alól, így ismét ő maga dönthet életéről: dönthet orvosi ellátásáról, kezelheti a karrierje során szerzett pénzét, amit felügyelet nélkül el is költhet, ha úgy tartja kedve, emellett pedig férjhez mehet és gyerekeket is szülhet. Renegeteg híresség felszólalt Britney szabadulása mellett érvelve, egy valaki azonban ezt nem tette meg: Christina Aguilera nem állt az énekesnő mellé gyámsága ügyében, ami miatt ki is robbant a háború a két híresség között. Britney szerint ugyanis felháborító és a hazugsággal egyenlő, ha valaki nem szólal fel valamivel kapcsolatban, amiről jól tudja az igazságot. Úgy gondolja, egyáltalán nem kéne, hogy Christina nehezére essen az, hogy beszéljen az ügyéről, mindenesetre másoknak ismét megköszönte a támogatást közösségi oldalán. De nem csak ennyi történt Britney Instagramjának háza táján: egy fehérneműs fotót is megosztott magáról, a poszhoz pedig egy fricskázó üzenetet is csatolt – vajon kinek szólhatnak a kemény sorok?

Britney Instagram oldala mostanában leginkább szerelméről készült vagy kedvesével közös fotókból áll, az énekesnő ugyanis szereti megosztani a világgal boldogságát – ahogyan furcsa táncmozdulatait is.
Kattints a további képekért!

A tegnapi napon elrajtolt a 2021-es X-Faktor első élő showja, ahol 12 versenyző állt színpadra és bizonyította be, hogy bennük van az a fajta tehetség, ami elég ahhoz, hogy a végén ők nyerjék meg a jubileumi 10. évadot – igenám, de az első adástól máris négy versenyző kiesett, így nem volt izgalmaktól mentes a show.

Leadfotó: 123rf

Oldalak