Sztárok

Britney Spears teljesen megőrült: elképesztő, mit művelt az énekesnő egy étteremben, még a férje is otthagyta őt

Nagyon úgy tűnik, hogy a botrányhősnő mentális állapota egy kicsit sem javult.

Vajon mi történik vele?

Mint ahogyan arról nemrégiben mi is beszámoltunk, Britney Spears hiába volt a 2000-es évek egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb énekesnője, karrierje csúcsán gyülekezni kezdtek felette a viharfelhők magánéleti problémái miatt. Volt itt minden: drogfüggőség, alkoholproblémák, válás, sérülések, rehabilitáció, na meg persze a nagy port kavart gyámsági ügy, hiszen Britney évekig apja és ügyvédje felügyelete alatt állt mentális gondjai miatt. 2021-ben aztán végre felszabadult a gyámság alól, tavaly pedig ismét férjhez ment, ezúttal egy 13 évvel fiatalabb férfihoz, azonban úgy tűnik, házassága sem jelentett valódi gyógyírt meglehetősen komoly problémáira. Az énekesnő ugyanis rendre fura, már-már bizarr fotókat és videókat tölt fel közösségi oldalaira, így nem meglepő, hogy a rajongók aggódnak kedvencük miatt. Nos, Britney a napokban ismét feltűnést keltett viselkedésével, ám ezúttal nem a közösségi média berkein belül, hanem egy étteremben.

Ahogyan a Blikk is írja a Daily Mail cikkjére hivatkozva, Britney éppen harmadik férjével, Sam Asgharival vacsorázott péntek este, de a romantikus randevú hamar botrányba fulladt.
Kattints a további képekért!

Nincs új a nap alatt: megint mindenki a szebb napokat is látott botrányhősnőről beszél az Instagramon.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....