Egy világsztár, aki már örökre 28 éves marad - Brandon Lee tragikus halála

A legtragikusabb, hogy a moziban, amit forgatott épp egy olyan karaktert alakított, aki a halálból tért vissza.

Élete nagy szerepe lett a végzete

Wilmington, március 31. – A holló című film forgatása közben egy baleset következtében meghal a legendás Bruce Lee fia, Brandon. Érthetetlen tragédia, ami a mai napig lázban tartja a világot. 28 éve történt, egy 28 éves fiatal, tehetséges és jóképű színésszel.

Ha az apád a világ leghíresebb harcművész-színésze, természetesen másra sem vágysz, mint hogy egy nagy szereppel bizonyítsd, hogy nem a családi örökségből szeretnél hasznot húzni. Brandon Lee, a világsztár, Bruce Lee egyetlen fia pontosan tudta, hogy az 1993-as A holló című film lesz az, amiben megcsillogtathatja tehetségét a világ előtt. Nos, sikerült, mindenki emlékszik a sötét hangulatú, képregényes hangulatot idéző mozira, azonban nemcsak az alakítása miatt - ez volt ugyanis az a film, amiben életét vesztette, alig 28 évesen.

A forgatás után pedig nagy tervei voltak, áprilisban lett volna az esküvője Lisa Huttonnal. Menyasszonyát összetörte a gyász, az elsők között kapta a borzasztó hírt, mivel szereplőválogatási asszisztensként dolgozott a produkcióban. Brandont kollégája, Michael Massee szerepe szerint lelőtte, ám a fegyverben éles töltény volt, ami végzetes helyen találta el a fiatal főhőst. A tragikus haláleset után a gyászoló menyasszony kérvényt nyújtott be a pisztolyok biztonsági előírásának megerősítése érdekében.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak