Sztárok

Borzalmas emberi lénynek és világklasszis s*ggfejnek nevezte Brad Pittet a saját fia - íme a színész reakciója

Nemrég a Femcafe.hu is megírta, hogy lánya, Zahara eldobta magától az Oscar-díjas színész nevét, míg fia, Pax világklasszis s*ggfejnek és borzalmas emberi lénynek nevezte Pittet. A kemény szavak természetesen nem tették boldoggá a hírességet.

Súlyos vádak

Egyáltalán nem felhőtlen az Oscar-díjas Brad Pitt és gyermekei kapcsolata. Ahogy mi is megírtuk, a filmszínész lánya, Zahara a közelmúltban nyilvánosan is deklarálta, hogy eldobta magától a világsztár nevét (hiszen Zahara Marley Jolie-ként mutatkozott be egy ünnepségen), de ami még ennél is kínosabb, saját fia, Pax is lesújtó véleménnyel van a Hetedik és a Volt egyszer egy Hollywood sztárjáról. A 19 éves fiú egy korábbi Instagram-bejegyzésében "borzalmas emberi lénynek" és "világklasszis s*ggfejnek" nevezte apját, majd hozzátette: folyamatosan rettegtek, amíg egy fedél alatt éltek a filmcsillaggal. Pax súlyos vádjai természetesen nem csupán a közvéleményt botránkoztatták meg, de magát Pittet is érzékenyen érintették.

Pitt fogadott fia azt is mondta, hogy a filmsztár minden szerettének pokollá tette az életét.
Kattints a további képekért!

Jennifer Aniston és Brad Pitt kapcsolatának vége rengeteg rajongót elszomorított, a két színész viszont szakításuk óta is közeli barátságot ápol.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle