Feleannyi idős színésznővel hozták hírbe a színészt – Brad Pitt válni akar?

A hét közepén bombaként robbant a hír, hogy az 52 éves Brad Pitt, aki már több mint 10 éve imádja rendületlenül Angelina Jolie-t, válni akar, mert szemet vetett egy kis fruskára, akit történetesen Cara Delevingne-nek hívnak. Hogy ebből mi igaz? Cikkünkből megtudhatod!

Brad Pitt és Cara Delevingne kavarnak?

Az 52 éves Brad Pitt az utóbbi időben egyre több időt töltött együtt a keresett modellel, a 23 éves Cara Delevingne-nel, mert a lány színésznői babérokra törne. Mivel Pitt maga is modellként kezdte, és csak később lett színész, úgy érezte tud ebben segíteni Cara-nak, akiben valószínűleg csak afféle fogadott gyermeket lát. A lesifotósok azonban gyorsan felfigyeltek rájuk, így csakhamar szárnyra kelt a hangzatos pletyka, mely szerint Cara az, akiért Brad el fogja hagyni hat gyermekének anyját, Angelina Jolie-t.

Ez a sztori több okból is sántít, való igaz, hogy Brad és Angie kapcsolata az utóbbi időben egy kicsit megromlott, de ehhez semmi köze harmadik félnek. A problémát a színésznő evészavarai okozzák, amelyek miatt csontsoványra fogyott. Pitt elkeseredésében ezért ultimátumot adott, azt mondta, ha nem hízik egy kicsit, el fog válni tőle.

Lapozz, a második oldalon kiderül, miért mondhatna Cara is nemet erre a kapcsolatra!

Fotók: usmagazine.com, twistmagazine.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!