Bolondult szeretőjéért Károly herceg - Diana hercegnőt soha nem szerette

Évtizedek óta őt utálja mindenki, pedig csak egyetlen bűne van: menthetetlenül szerelmes lett Anglia leendő királyába. Kamilla hercegné Károly herceg egyetlen igaz szerelme, ez ellen Diana sem tehetett semmit. Ismerd meg történetüket és bocsáss meg a nőnek, aki elcsábította a szívek királynőjének férjét!

Károly már Diana előtt is Kamillát szerette

A most 67 éves Károly herceg egy lovaspoló mérkőzésen ismerte meg Kamilla hercegnét, a leendő uralkodó akkor 22, második felesége pedig 23 éves volt. Szinte azonnal egymásba szerettek, a szenvedélyes Kamilla ugyanis elbűvölte a mindig kicsit félénk Károlyt, ráadásul a humoruk is hasonló volt. A hercegnek azonban be kellett vonulnia katonának, de nem kérte meg szerelmét, hogy várjon rá. Ennek oka valószínűleg az volt, hogy a királynő ellenezte kapcsolatukat, mivel Kamilla csak anyai ágon nemes származású. (Dédanyja egyébként Alice Keppel, aki a királynő nagyapjának, VII. Eduárd királynak volt a szeretője.) Hazatérve Károly azzal szembesült, hogy Kamilla férjhez ment. Kapcsolatuk ezután hosszú időre barátivá alakult, olyannyira jóban voltak, hogy Kamilla fiának Károly lett a keresztapja. A trónörökös 1981-ben feleségül vette a királynő által neki kiválasztott Diana hercegnőt, aki származásában és szépségében is felülmúlta Kamilla hercegnét.

Kamilla nem féltékenykedett

Kamilla a hír hallatán akár patáliát is csaphatott volna, ám néma csendben tűrte, hogy élete szerelme valaki mást vesz feleségül, hiszen ő volt az, aki előbb megházasodott. Továbbra is a herceg közeli barátja maradt, sőt Diana hercegnővel is összebarátkozott. Emiatt utólag rengeteg támadás érte. Mivel Károly és Diana házassága szinte csak a látszatra épült, boldogtalanok voltak. A herceg senki másra nem tudott gondolni, csak Kamillára, így hamarosan szeretőkké váltak.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotók: indiatimes.com, telegraph.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!