Botrány a királyi családban: három csinos nővel múlatta az időt az újdonsült apuka

Akármennyire hozzá van szokva a botrányokhoz, ennek nem fog örülni II. Erzsébet királynő. Unokája, Eugénia hercegnő öthónapos kisbabájával volt otthon, amíg a férjét három feltűnően csinos hölgy társaságában kapták lencsevégre egy hajón.

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank

Eugénia brit királyi hercegnő II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg hatodik unokája, másodszülött fiuk, András yorki herceg és Sára yorki hercegné második gyermeke. A 31 éves hercegnő jelenleg az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a 10. helyet foglalja el.

Jack Brooksbankkel való eljegyzését még 2018 januárjában jelentette be a palota, hét év együttlét után döntöttek a házasság mellett. Annak idején a barátaik mutatták be őket egymásnak egy síkiránduláson Svájcban, a lánykérésre pedig egy nicaraguai nyaraláson került sor. Az esküvőt 2018. október 12-én tartották a Szent György-kápolnában.

A párosnak idén februárban jött világra az első gyermeke, egy kisfiú, aki az August Philip Hawke Brooksbank nevet kapta. Ez a baba volt András és Sára első unokája, valamint a királynő kilencedik dédunokája.

Most azonban nagyon úgy tűnik, újabb botrány van kialakulóban. Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2