Gólyahír: Boris Johnson felesége ismét terhes – úton a szivárványgyermek

A brit miniszterelnök, Boris Johnson felesége Carrie Johnson szombaton jelentette be a közösségi médiában, hogy második gyermekükkel terhes.

Már volt egy vetélése Carrie Johnsonnak

A miniszterelnök felesége elárulta, hogy az év elején vetélése volt. – adta hírül a The Guardian

Carrie Johnson az Instagram -oldalán jelentette be, hogy második gyermeküket várja, mondván, hogy a korábbi vetélése miatt már most meglehetősen ideges.

„Hihetetlenül áldottnak érzem magam, hogy újra terhes vagyok.” Arról is mesélt, hogy eleinte feszült volt a korábbi vetélés miatt és hogy sokan küzdenek termékenységi problémákkal. Lehet, hogy az olyan platformokon, mint az Instagram, úgy tűnhet, minden jól megy, de ez nem mindig tükrözi a valóságot. Ám megnyugvást tapasztalt, amikor mások is megosztották a velük történt tragédiákat, és azt reméli, hogy ő segíthet másoknak az őszinteségével.

A 33 éves Carrie decemberre várja a kicsit: „Reméljük, hogy idén karácsonykor megérkezik a szivárványgyermekünk.”

Szivárványgyermeknek azt az újszülöttet nevezik, aki egy elvetélt vagy halva született magzat után érkezik.

A munkáspárt vezetője, Sir Keir Starmer gratulált a házaspárnak. „Gratulálok Carrie-nek és Boris Johnsonnak a boldog hírhez, hogy újabb gyermeket várnak.” Egyúttal kifejezte sajnálatát a pár korábbi veszteségét illetően, de biztos abban, hogy Carrie sorai segítséget nyújtanak másoknak is.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak