Sztárok

Visszavonult a médiától, mégis boldog: Bombera Krisztina őszintén vallott arról, milyen életet él 50 felett

Televíziós újságíró, műsorvezető, anya. Évtizedes médiás pályafutását manapság is kamatoztatja, ám most már inkább másoknak segít a kommunikációban Bombera Krisztina.

Így éli jelenleg az életét Bombera Kriszta

Néhány éve már nem televíziózik Bombera Kriszta: „A 4 óra alvást próbáljuk meg lehúzni most a listáról”. Kardiológus édesanyja adta ezt a tanácsot neki Kriszta számtalan reggeli műsorvezetéses éve után - az elégséges alvás ma már Bombera Kriszta életének fontos építőköve. Régebben notórius késő volt, mint mondja, a késés számára egyfajta túlélési állapotot jelentett. Annak idején még repülőgépet is késett le, rengeteget készült az interjúkra, még akkor is, ha már minden a kezdést indokolta volna - saját bevallása szerint belső szorongás vagy maximalizmus állt ennek hátterében. A kipihentség új élmény számára, és extra erőforrást jelent a mostani életében: Gyurkó Szilvia gyerekjogász - aki Krisztát tanította is az egyetemen - mondta egyszer: „Kriszta késős, de valahogy nem lehet rá haragudni”. Így 50 felett az egykori műsorvezető saját bevallása szerint kiszámíthatóbb életet él, jobban szervezi a dolgait, és megszűnt a hullafáradt, kómás, alváshiányos állapota is, mostanra jobban vigyáz magára és az egészségére. Kriszta mostani életszakaszában a kommunikáció fontos tere a családja, és nagykamasz gyerekei, akik néha hajnalban kelnek, hogy tanuljanak, amin Kriszta rendszeresen kiborul. Pedig a gyerekei szerint vizet prédikál, miközben bort iszik. „Nézd már, ki dumál” - mondta neki kislánya nemrég. D. Tóth Krisztának nem csupán a szülő-gyermek kapcsolódás rejtelmeiről, de karrierje nehézségeiről is mesélt a DTK: Elviszlek magammal című műsorban - a beszélgetésből, amely április 30-án 21:50 kor látható majd a Spektrum Home-on, ismétlése pedig május 6-án 21:25-kor, az is kiderült, hogy Bomberát egyszer megzsarolták munkahelyén. Galériánkat átlapozva olvashatod a részleteket!

Amikor a beszélgetés során Kriszta gyerekkori karaktere kerül szóba, elárulja, hogy ő maga szorongó volt, zárkózott, nehezen kommunikálta az igényeit, de az igazságossággal már akkor is sokat foglalkozott. A gyerekei ennek épp ellentettjei, míg Kriszta a káosz, a zűrzavar, az angolórák és a sport nyomásában élt, addig saját gyerekeit eszébe sem jutott különórákkal terhelni.
Kattints a további képekért!

Szepes Mária életében tapasztalt legnagyobb fájdalmait művein át érezheti igazán az ember, az írónő ugyanis még az őt ért tragédiát is belefonta leghíresebb alkotásába.

Leadfotó: Facebook/BomberaKriszta

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....