Sztárok

Észrevétlenül cseperedtek felnőtté: ritka közös fotó készült Bodrogi Gyula fiatal és tehetséges unokáiról

A Nemzet Színésze - aki április 15-én ünnepelte 90. születésnapját - mérhetetlenül büszke két unokájára, Bencére és Enikőre.

Összegyűlt a család

Április derekán ünnepelte 90. születésnapját Bodrogi Gyula magyar színművész, a Nemzet Színésze, aki - noha a közelmúltban kisebb balesetet szenvedett - még élemedett kora ellenére sem tervezi, hogy visszavegyen szokásosan intenzív munkatempójából. Bodrogi továbbra is ragaszkodik a világot jelentő deszkákhoz, és valószínűleg épp a különleges hivatástudat, lelkesedés és motiváció tartja fitten a közönség régi nagy kedvencét. Igazi ritkaságnak számít, ha Bodrogi és legközelebbi családtagjai összegyűlnek egy közös fotó kedvéért, hiszen mindannyian nagyon elfoglaltak, és jószerivel csak akkor tudnak minőségi időt tölteni egymással, ha valamilyen jeles alkalom apropóján sereglenek össze. Nos, a 2024-es év különleges esztendő a Bodrogi-família életében, ugyanis több családtag is kerek évfordulót ünnepel az idén. Így aztán a közös családi ünneplések is sűrűbbé válnak majd. A most következő fotó egy ilyen eseményen készült.

A fotón Bodrogi (90) és egykori felesége, Voith Ági (80) fiuk, Ádám, valamint unokájuk, Bence és Enikő társaságában láthatók. Az X-Faktor 2022-es évadában bemutatkozott Enikő nagyszüleihez hasonlóan kerek évfordulót ünnepel az idén: hamarosan betölti 20. életévét.
Kattints a további képekért!

A nagy népszerűségnek örvendő bejegyzés apropója, hogy a neves zenei előadó 13 éve alkot egy párt gyermekei édesapjával.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.