Sztárok

Ez most tényleg ő? Legújabb fotóján képtelenség felismerni Billie Eilish-t

A 20 esztendős amerikai énekesnő mellbevágó élménnyel sokkolta hűséges rajongótáborát.

Vérbeli átváltozóművész

Egy igazán tehetséges énekesnek színészi adottságokkal is kell rendelkeznie. Másképpen hogyan is lehetne képes egy érzelemdús és gondolatgazdag dal érzékeny tolmácsolására? A tökéletesre fejlesztett, kikezdhetetlen, gyönyörűen csengő énekhang még nem minden. Sőt, szinte szó szerint semmi. A legnagyobb világsztárok nem pusztán káprázatos énektudásukkal hódítanak - igaz, természetesen e téren is a maximumot nyújtják -, de egyben különleges átváltozóművészek is. Azt gyúrnak magukból, amit csak akarnak. Ha pedig aktuális "transzformációjuk" találkozik a közönség igényeivel és ízlésével, akkor megtörténik a csoda.

Igen ám, de mi van akkor, ha egy zenész nemcsak a színpadon, hanem a magánéletében is imádja meglepni rajongótáborát egy-egy látványos-provokatív fizikai átalakulással? Az ilyesmi kétélű fegyver lehet: van rá esély, hogy jól sülhet el, de az sem kizárt, hogy csupán össznépi értetlenség és megdöbbenés lesz a vége.

Billie Eilish legutóbbi fotójával az utóbbi a helyzet. A 20 esztendős énekesnő nemrégiben gondolt egy merészet, s egy olyan fényképet posztolt az Instagramjára, melyen gyakorlatilag felismerhetetlen. Talán ő maga is tisztában volt vele, hogy a felvétel ellentmondásos érzéseket gerjeszthet követőiben, ugyanis egyszer már törölte, majd újra feltöltötte.

Fotó: Jim Dyson / Getty Images

Lapozz Billie Eilish friss fotójáért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.