Beyoncé tehet róla - Kelly Rowland sírva fakadt a színpadon

Az énekesnők már gyermekkoruk óta ismerik egymást, sőt mi több, olyanok mint a testvérek. Kelly ennek ellenére sokáig irigy volt Beyoncére.

Dirty Laundry

Annak ellenére, hogy a Destiny’s Child immár nyolc éve felbomlott, Kelly még mindig nem tudta feldolgozni, hogy mindig a háttérbe szorította Beyoncé, aki még most is sikeresebb nála. Legújabb dalában, a Dirty Laundry-ben (értsd. piszkos szennyes) pedig pont ezen érzelmeiről írt.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A legjobb bizonyíték arra, hogy a 32 éves énekesnőt mennyire megviselte ez az időszak, hogy amikor a „Fillmore Silver Spring” fesztiválon előadta új dalát, akkor sírva fakadt. Kelly a dal közepénél már nem bírta visszafojtani könnyeit és keservesen elkezdett zokogni.

A US Weekly-nek adott interjúban a következőt nyilatkozta: „Ennek a dalnak a megírása olyan volt, mint egy terápia. Anyukám mindig azt mondja, hogy az őszinteség a legjobb mottó.”

Kelly Rowlandnek egyébként semmi oka bánkódni, hiszen júniusban jelenik meg negyedik albuma, és az amerikai X-Factorba is felkérték zsűritagnak.

Fel a fejjel Kelly!

A következő oldalon megnézheted Kelly Rowland fellépését!

Oldalak

  • 1
  • 2