„Küzdök a levegőért, küzdök azért, hogy ne ájuljak el” - Nincs jól Berki Krisztián várandós felesége

Berki Renáta, azaz Mazsi már 34 hetes terhes, s egyre nehezebben viseli a várandósságot: a kismama egy őszinte Instagram posztban vallott arról, mennyire nincs jól mostanában.

Nincs már sok hátra

„Emelem kalapom azon kismamák előtt akiket végig kísért a rosszullét a kilenc hónap során és hősként állták a sarat” – kezdte bejegyzését a közösségi oldalán Berki Krisztián felesége. A házaspár hosszú ideje próbálkozott már, idén tavasszal pedig végre megtörtént velük a csoda: szinte bombaként robbant a hír, mikor bejelentették, hogy az influenszer első közös gyermekükkel várandós, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy kislányt hord a szíve alatt. Mint arról a femcafe.hu is beszámolt, régi nagy álmuk teljesült a gyermekáldással, bár rögös út vezetett ezidáig, hiszen három inszemináció és két lombik után jártak csak sikerrel. Berki Krisztiánnak az előző párkapcsolatából már született egy kislánya, aki nagyon szoros kapcsolatot ápol édesapja feleségével, ám a szerelmesek szerették volna, ha házasságukat egy közös gyermekkel is megpecsételhetnék. Mazsi már a terhesség harmadik trimeszterében van, s azon túl, hogy alig várja, hogy végre megpillanthassa a kisbabáját, bizonyosan a várandóssággal járó nehézségeket is szeretné minél előbb maga mögött tudni, ugyanis – mint azt a legfrissebb posztjában írja – nincs túl jól mostanában. A részletekért nézd meg a galériánkat!

„Azt hiszem ez nem az én napom…Ma egész nap úgy érzem magam mintha lefutottam volna egy félmaratont, nem mintha le bírnék futni akár 1 km-t is. Küzdök a levegőért, küzdök azért, hogy ne ájuljak el…nem is emlékszem volt-e hasonló napom az utóbbi 8 hónapban” – fogalmazta meg gondjait Mazsi az Instagramon, hozzátéve: gyanakszik, hogy talán a front hatása miatt érzi magát így, bár erre nem venne mérget.
Kattints a további képekért!

Hosszú évek után végre érkezik az első baba Berki Krisztiánéknál, ám a szerelmesek nem élvezhetik felhőtlenül a gyermekvárást, ugyanis kérdéses, börtönbe kerül-e a műsorvezető.

Leadfotó: Instagram

Oldalak