Sztárok

Benedek Miklós: Látom magam előtt Tibort, ahogy a székében ülve mosolyog, és szinte belebetegszem

Benedek Miklós korábban megfogadta, hogy a nyilvánosság előtt sosem beszél fia, Benedek Tibor vízilabdázó elvesztéséről, Csernus Imre Maflás című beszélgetős műsorában azonban kivételt tett. Nemcsak a veszteségek, a gyász és a megbékélés témái kerültek szóba a csaknem egy órás interjú során, de pályájáról és arról is elmélkedett, milyennek látja a mai színházat.

Őszintén megmondta a véleményét a mai színházi világról

Benedek Miklós volt Csernus Imre Maflás című műsorának legutóbbi vendége: a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészlegenda a csaknem egyórás beszélgetés során szakmai- és magánéletéről, múltjáról, jelenéről, fájdalmairól, gyötrődéseiről mesélt a pszichiáternek. A nagyszerű színművész nem finomkodott, amikor a mai színházi világot jellemezte: azt mondta, sokkal kevesebb napjainkban az átütő tehetség, mint hajdanán, a színházi szakma rengeteg olyan emberrel telítődött, akik nem alkalmasak a színészi munkára, ez pedig óhatatlanul is cinikussá tette őt, ugyanakkor bántja is. A 75 esztendős Benedek Miklóst a televízió sem deríti fel: bár gyakran van a kezében távkapcsoló, azt mondja, a ma divatos műsorok rettenetesen fel tudják bosszantani. Ugyanakkor szívesen néz minőségi tévésorozatokat a Netflixen - azt mondja, ezek a produkciók képesek teljesen lebilincselni, és ilyenkor azon morfondírozik, hogy a magyarok miért nem tudnak hasonló nívójú tévés munkákat letenni az asztalra.

Benedek Miklós félelmeiről is mesélt Csernus Imrének. Úgy fogalmazott, a halál gondolata azért borzasztja el, mert ismeretlen és szomorú - azoknak pedig, akik itt maradnak, ráadásul még tragikus is. Beszélt édesapja, Benedek Tibor színművész-humorista hipochondriájáról is, amit ő ugyan nem örökölt, de sokszor kínozzák fizikai fájdalmak.

Lapozz, cikkünk nem ért véget!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.