Sztárok

Ez a 20 éves szőke szépség a belga trón várományosa: a gyönyörű Erzsébet lehet Belgium első királynője

Erzsébet belga hercegnő előtt igen fényes jövő áll, ugyanis Fülöp belga király és Matild belga királyné elsőszülött gyermekeként egyszer ő uralkodhat majd.

Hiába van két fiú testvére is, az övé lehet a trón

Erzsébet belga hercegnő nem akármilyen családban látta meg a napvilágot 2001. október 25-én: a belga királyi családba született ugyanis Fülöp király és Matild királyné lányaként, méghozzá első gyermekként. Nem sokkal születése előtt Belgiumban új törvényt fogadtak el a trón öröklésével kapcsolatban, amely teljes mértékben az elsőszülöttséget veszi alapul, így bár Fülöpnek és Matildának született két fia is, mégis Erzsébet a belga trón várományosa apja után – sőt ez még nem minden, ugyanis amennyiben trónra lép, ő lesz Belgium első királynője is, így lehetséges, hogy pár éven belül történelmi pillanatnak nézünk majd elébe. De hogy is néz ki a 20 éves hercegnő, és mit érdemes róla tudni? Galériánkban mutatjuk!

Apja, Fülöp király Belgium hetedik uralkodója jelenleg 62 éves, tanulmányait pedig a belga királyi akadémián, majd az Oxfordi Egyetemen folytatta, végül a kaliforniai Stanford Egyetemen szerzett diplomát politikatudományból. Anyja a 49 éves Matild királyné, aki az első Belgiumban született belga királyné, beszédterapeutának tanult, végül 1999. december 4-én összeházasodott az akkori trónörökössel, Fülöp herceggel.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, a sármos Leonardo DiCaprio nemsokkal szakítása után megint szerelmes, szíve választottja pedig ezúttal is egy szexi híresség, sőt mi több, ismét egy modell.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok