Bebe és felesége így töltötték romantikus hétvégéjüket

„Látod Bélám, ez Afrika?”ezekkel a szavakkal lépett be egy afrikai stílusú hotelbe a hétvégén Bebe feleségével, akit mókásan Bélának szólít. Kata mivel sosem járt még Afrikában, viszont nagyon vágyott már oda, le sem tudta venni a szemét az afrikai szobrokról, textilekről és a fekete londiner fiúról, Boubouról, akit férje rögtön barát, sőt testvérként üdvözölt.

Egy álom vált valóra

Bebe és Kata tavaly augusztusban esküdött egymásnak örök hűséget. Kata már a nászútjukat is ebbe a hotelbe tervezte, de akkor a Maldív szigetekre utaztak. Most viszont, hogy az első házassági évfordulójukra került sor, Bebe elvitte kedvesét a magyar Afrikába.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
„Szerettem volna, ha kicsit ízelítőt kap abból, milyen is Afrika, ezért választottam az évforduló megünneplésének helyszínéül azt a szállodát, ahol hamisítatlan afrikai élmény várja a látogatókat – meséli Bebe, aki szerelmes férjként a tenyerén hordozta kedvesét, azaz ahogy ő hívja, Béláját. – hallgat a nevére Kata, és nem szégyenli, ha társaságban így szólítom. De amikor még a postaládánkra is ezt szerettem volna kiírna, akkor szólt, hogy állj, már kicsit sok – nevet a Back II Black énekese.

A mintaférj

Kata szerint Bebe mintaférj, aki sokszor meleg vacsorával várja haza. Ezt a szállodában sem tudta félretenni, bevette magát a konyhába és a séffel, Richárddal közösen struccsültet készített feleségének. Végül olyan büszke volt a finom ínycsiklandozó saját készítésű afrikai ételére, hogy szinte mindet megette. Az évfordulós ebéd viszont nem maradhatott el, a Bambara Hotel séfje kitett magáért és igazi afrikai meglepetéseket varázsolt a pár asztalára.

„Házassági évfordulónk nagyon jól sikerült –veszi át a szót Dávid Kata, Bebe felesége – Danival részt vehettünk egy shea vajas páros masszázson, pezsgőfürdőztünk a Kanaga Love szobában, amit a mi kedvünkért varázsoltak nagyon-nagyon romantikussá. Piros pezsgőt bevallom még sosem ittam, de itt azt is megkóstolhattam a szálloda saját készítésű pezsgőjeként. – mosolyog a fiatal feleség, aki a napokban nagy kihívás előtt állt, ugyanis új munkahelyén kezdett dolgozni.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!