Sztárok

Felismerhetetlenre öregedett mindenki kedvenc túlélője: így néz ki ma a rég nem látott, 48 éves Bear Grylls

A brit kalandoron bizony nyomot hagyott az idő vasfoga.

Ráncos, bajuszos férfi vált belőle

Bear Grylls A túlélés törvényei című televíziós sorozat műsorvezetőjeként vált világszerte ismertté: a műsorban Bear megmutatta, hogyan lehet túlélni a legszélsőségesebb körülményeket különböző technikákkal és némi leleményességgel. A túlélés törvényei azonban olykor meglehetősen gyomorforgató is volt, hiszen Grylls sok undorító állatot, rovart is megevett, hogy életben maradjon, na persze voltak olyan helyzetek is, amikor az ott lakó emberektől kért segítséget, hogy túlélje a napokat és az embertelen élethelyzeteket. A műsor óriási sikerre tett szert 72 epizódja alatt, Bear pedig mindenki kedvencévé vált, hiszen a brit kalandorra sokan felnéztek egészen addig, míg meg nem vádolták őt csalással, mondván az egész túlélősdi egy kamu, amit csak a kamerák kedvéért játszott meg a férfi, majd a stábtagokkal együtt rendes ételt evett, sokszor pedig nem is a vadonban vagy épp egy sátorban aludt, hanem normális körülmények között. Hogy ebből mi az igazság, az valószínűleg már sosem derül ki, de egy biztos: mostanában nem hallani annyira az immáron 48 éves Bearről, aki időközben bizony jócskán megöregedett, legalábbis erről árulkodnak friss fotói és videói. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Felfedező, kalandor, író, műsorvezető, motivációs szónok, hegymászó – ez mind Bear Grylls, azt azonban csak kevesen tudják róla, hogy korábban három évet szolgált a SAS-nél, a brit hadsereg különleges egységénél, a szolgálata közben azonban három helyen is eltört a gerine egy dél-afrikai ejtőernyős baleset következtében.
Kattints a további képekért!

Csányi Misi és zenekara új klipjében még a fiú édesanyja, Lia is szerepet kapott, aki természetesen teljes mellszélességgel támogatja fiát zenei karrierje építésében.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.