Emlékszel rá? Így él ma az egykori magyar tinisztár, akiért egy ország rajongott - fotók

Bata Adrienn, művésznevén Barbee a 2010-es évek egyik legfelkapottabb énekesnője volt, ám egy időre visszavonult a rivaldafénytől. 2017-ben ismét visszatért a popszakmába, ráadásul nemrég a magánélete is nagy mérföldkőhöz érkezett.

Sikerek a szakmában és a magánéletben is

Barbee 1990-ben látta meg a napvilágot, nevét pedig már egészen fiatalon megismerte az ország: 2008-ban robbant be a köztudatba az Ébressz fel című videoklipjével, amivel a VIVA TV slágerlistájának első helyezéséig menetelt. Egy évvel később debütált az első albuma Popsztár címmel, a borítót pedig nem más fotózta, mint a szintén ünnepelt tinisztárnak számító SP, azaz Éder Krisztián. Második videoklipje a téli hangulatú Hógömb című dalából készült el, az énekesnő pedig a szám kedvéért még korcsolyázni is megtanult – s mint kiderült, nagyon is megérte a belefektetett energia és munka, a szerzemény ugyanis azonnal hatalmas népszerűségre tett szert, emellett a téli időszak végén is ugyanúgy játszották a zenecsatornák, sőt, a VIVA Chart-on is elérte a 10. helyet. Még abban az évben jött az Ámor nyila, a Szívtörő és a Popsztár is, 2010-ben pedig megnyerte a Legjobb Női Előadónak járó díjat a Viva Cometen. A nagy sikerek ellenére azonban egy idő után úgy érezte: szünetre van szüksége – hazaköltözött szülővárosába, majd polgári életet kezdett élni, civil munkát vállalt, egészen 2017-ig. Na de hogy él ma az egykori tinisztár és mi történt vele az elmúlt időszakban? Kattints a galériára a részletekért!

Barbee saját bevallása szerint karrierje csúcspontján jött el számára az a pont, amikor úgy érezte, besokallt a szakmától. „Több volt a celebeskedés, és kevesebb a zenei produktum. Másrészt, nekem nagyon fontos, hogy tudjuk azt, hogy honnan jövünk… Azt gondolom, hogy a zenében is sok olyan ember van, aki ezt elfelejtette” – árulta el egy korábbi interjúban.
Kattints a további képekért!

Hient a Megasztár negyedik évadában ismerte meg az ország, a fiatal lány karrierje pedig azonnal szárnyra kapott – ám az elmúlt hat évet az Egyesült Államokban töltötte, így szép lassan eltűnt a nyilvánosság elől. Két év után végre hazalátogatott, ennek apropóján pedig bepillantást engedett a magánéletébe, illetve elárulta, mi történt vele az elmúlt időszakban.

Leadfotó: Instagram/ barbeemusic

Oldalak