Sztárok

Sosem látott fotót posztolt magáról: meseszép volt 14 évesen a Barátok közt egykori sztárja, Varga Izabella

Bár a rendszerváltás utáni televíziózás egyik legismertebb sorozata tavaly végleg véget ért, a színésznő népszerűsége máig töretlen. Varga Izabella hétfőn ünnepelte 49. születésnapját, ennek apropóján pedig egy 35 évvel ezelőtti fotójával örvendeztette meg hűséges rajongóit.

Vissza a gyerekkorba

"Mélységes mély a múltnak kútja" - így hangzik Thomas Mann egyik leghíresebb regényének kezdősora, mellyel nehezen lehetne vitába szállni. Mindig izgalmas, ha egy köztiszteletnek és komoly népszerűségnek örvendő celebritás nem rest széles mozdulattal meríteni ebből a kútból. A hazai és nemzetközi sztárok túlnyomó többsége ugyanis nem gyerekfejjel vált híressé (sőt, számosan vannak köztük olyanok is, akik harmincas, vagy akár negyvenes éveik derekára avanzsáltak igazi filmcsillagokká, avagy sztátzenészekké), épp ezért a közönség számára mindig kivételesen érdekes, üdítő élményt jelent szemügyre venni, miből is lett a cserebogár. Ilyenkor óhatatlanul is összehasonlításokat végzünk: a tekintetben, a vonásokban, a gesztusokban, a ruhaviseletben akarunk kutatni a jelen nyomai után; arra szeretnénk fényt deríteni, hogy a gyermek- vagy fiatalkorú személy, akit a felvételen látunk, mennyiben előlegezi a magabiztos, befutott sztárt, akit már a képernyőről, a vászonról, az internetről ismerhetünk.

Most Varga Izabella, a Barátok közt című maratoni hosszúságú magyar tévésorozat egykori sztárja merített abból a bizonyos kútból. Az ötvenedik esztendő felé közeledve is hihetetlenül fiatalos, megnyerő külsejű színésznő 49. születésnapja alkalmából osztott meg Instagramján egy három és fél évtizeddel ezelőtt készült fotót. Előre kell bocsátanunk: neked is leesik majd az állad a réges-régi fényképet látván!

A szóban forgó fotóért tekintsd meg galériánkat!

E február végén készült fotója is bizonyítja, hogy a hajdani sorozatsztár még mindig bombaformában van, fiatalabb nőtársainak pedig hétmérföldes csizmába kell bújniuk, ha szeretnének lépést tartani vele.
Kattints a további képekért!

A 26 éves Hailie mindenkit lenyűgöz természetes szépségével és bájával. Egyáltalán nem csoda, hogy hatalmas követőtáborral rendelkezik az Instagramon, de a bődületes népszerűség nem szállt a fejébe: kitűnő eredménnyel végezte el az egyetemet, és - bár kérői bőven akadnának - kiegyensúlyozott párkapcsolatban él.

Leadfotó: Instagram / vargaizabellaofficial

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!