Sztárok

Nem titok többé: ilyen volt valójában John Lennon és Elton John kapcsolata

John Lennon és Elton John a múlt század leghatásosabb zenészeinek táborát erősítették. Elképesztő tehetségükkel örökre beírták magukat a történelembe, ám azt csak nagyon kevesen tudják, hogy valójában milyen volt a kapcsolat közöttük.

Legendák

John Lennon a 20. század egyik legnagyobb zeneszerzője, költője és mindemellett a Beatles frontembere volt: milliók rajongtak érte, köztük egy brit fiatalember is, aki később Elton John néven vált világhírűvé. Az immáron 75 éves Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas előadó mind a mai napig a zenének szenteli az életét, óriási hatással van a szórakoztatóiparra, kivételes életéről pedig 2019-ben Rocketman címen készült egy film, amely még tovább növelte a népszerűségét világszerte. A hetvenes évek közepén a két világsztár közeli kapcsolatba került egymással, barátságuk azonban nem tartott sokáig: eltávolodásukról maga Elton John rántotta le a leplet, s őszintén elmesélte, milyen ember is volt valójában a popzene történetének egyik legfontosabb alakja. Részletek a galériában!

A két zenész néhány évvel azután ismerkedett meg, hogy Lennon és a Beatles többi tagja – Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr – feloszlatta a formációt. Mindeközben a frontember a magánéletében is válságon ment keresztül, ugyanis épp akkoriban szakított Yoko Ono-val.
Kattints a további képekért!

Ismert tény, hogy Sir Elton John nagyon közeli barátságot ápolt Diana walesi hercegnével, sőt a temetésén is fellépett. Azt azonban csak kevesen tudják, hogyan indult kettejük kapcsolata.

Leadfotó: Steve Morley/Redferns/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.