Barátból ellenség - Így küzd egymás ellen Liptai Claudia és Till Attila

Egymással verseng a két műsorvezető, Liptai Claudia és Till Attila, hiszen mindkettőjüket jelölték a Blikk Év embere díjára. Sorsuk a közönség szavazataira van bízva, ám Liptai szerint bárhogy is alakul a voksolás, képesek lesznek örülni egymás sikereinek.

Az "Év embere" szavazás talán legnagyobb érdeklődéssel övezett kategóriájában, az Év médiaszemélyiségéről is dönthetnek az olvasók. A helyzet pikantériája, hogy az öt jelölt között találjuk a nagy párost, Till Attilát és Liptai Claudiát is, akik már számos műsort vittek sikerre együtt. Mostanában közösen készülnek például A Nagy Duettre, és kollégák a SuperTV2 SuperMokkájában is. Ez az első eset, hogy ellenfélként méretik meg magukat, Claudia a jelölést pedigg véresen komolyan veszi.

„Nagyon nagy megtiszteltetés, mert fontos a szakma véleménye és a végeredménytől függetlenül, már a jelölés is nagy örömmel tölt el. Az Oscar jelölést is jegyzik örökre. A közönség szeretetét az ember nap, mint nap érzi, hiszen az utcán, a boltban és bárhol találkozhat vele, de a szakma véleményének megismerésére csak ritkán adatik lehetőség” – mondta Liptai Claudia.

Más kérdés, hogy a szakmai zsűri után most Magyarország legnagyobb napilapjának közel egymilliós olvasótáborán a sor, hogy döntsön: Claudiát, Tillát, Ördög Nórát, Friderikusz Sándort, vagy Al Ghaoui Hesnát tartja érdemesnek az év médiaszemélyisége díjra.

„Nem hiszem, hogy versengés alakulna ki közöttünk Tillával. Őszintén tudunk örülni egymás sikereinek. Ha bármelyikünk is nyerne, azt mondjuk majd, hogy az egy kicsit a másiké is. Nem is lehet ez másként egy olyan klasszikus párosnál, mint amilyenné mi lettünk” – nyilatkozta Claudia.
Hasonlóképpen vélekedik Till Attila is.

„Nem vagyok jó versenyző alkat, képtelen lennék Claudiára ellenfélként tekinteni. Teljesen más alkatok a jelöltek, ebből a versenyből még bármi kisülhet és egyikük győzelme sem fájna nekem” – mondta a TV2 sztárja, hozzátéve, hogy igen jó éve volt a tavalyi. - „A Megasztár 6-ban Radics Gigi személyében felfedeztünk egy hatalmas tehetséget. Nagy öröm, hogy folytatódott a Propaganda című műsorom, a Csicska című filmemet pedig az Európai Filmakadémia díjára jelölték. Plusz a Balatonon is felfedeztünk egy nagyszerű helyet, legkisebb gyermekünk pedig rájött, hogy imádja az óvodát. Ez utóbbi fontos szempont” – nevette el magát Tilla.

Claudiának sincs oka panaszra, számára első könyve, Az Álomnő megjelenése volt az év szakmai csúcsa. „Titkon reméli az ember, hogy majd talán szeretik, amit csinál, de ilyen fogadtatásra és sikerre nem számítottam. Nagy bátorság saját félelmeinket leküzdve és átlépve merni valami újba fogni és megvalósítani álmainkat” – mondta Claudia.

Fotó: origo.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!