Látványosan megújult a magyar énekesnő külseje: rengeteg kilótól szabadult meg - Fotók

Szinte rá sem lehet ismerni a 40 esztendős zenei előadóra: a rajongói szerint is simán letagadhatna egy tízest, mióta drasztikus életmódváltásba kezdett.

Amikor idejekorán apad el a lelkesedés

Az év közepén, második felében - vagyis amikor épp zajlik körülöttük az élet - sokan megfogadják: ha beköszönt az új év, nem teketóriáznak tovább és végre belevágnak abba az életmódváltásba, amire hosszú ideje készülnek. Csakhogy az ilyesmihez nem elegendő egy hirtelen elhatározás, a szeszélyesség ugyanis sokszor vezet meggondolatlansághoz. Az is előfordulhat, hogy valaki belekezd egy fogyókúrába, de túlságosan nagy svunggal próbálja meg lefaragni a plusz kilókat, s útközben elapad a lelkesedése. Akárhogy is: a "Most tényleg lefogyok húsz kilót!" típusú újévi fogadalmak többnyire nem válnak valóra, mégpedig azért nem, mert ahogy vége a karácsonyi zabálás-maratonnak, sokak acélos elszántsága illan el. Ezt követően pedig újra és újra szúrós szemmel néznek a mérlegre, s közben egyre csak azt hajtogatják: "Most már tényleg el kellene kezdenem."

Ugyanakkor vannak olyanok is - szerencsére ők sincsenek épp kevesen -, akik végigviszik nagyratörő elképzeléseiket, ha törik, ha szakad. Rögös utat választanak, de nem hagyják, hogy a kezdetben felmerülő nehézségek letörjék optimizmusukat és tettrekészségüket. Az esetek többségében a jutalmuk sem marad el, s néhány hónap elteltével már büszkén nézhetnek a tükörbe. Ha mindez egy hírességgel történik, sokan felkapják a fejüket, mondván: "Talán nekem is megy a dolog!" Most a 40 éves magyar énekesnő, Balássy Betty mutatta meg a nagyvilágnak, hogy a küldetés nem lehetetlen. Csodás átalakulását az Instagram népe sem hagyta szó nélkül.

Lapozz, mutatjuk, mennyit fogyott Balássy Betty!

Oldalak