Sztárok

Szinte semmi sem jutott nekik édesapjuk örökségéből: Bajor Imre gyermekei óriási küzdelmet folytatnak a talpon maradásért

A legendás nevettető lánya, Lili szintúgy a színészi pályát választotta, fia, Marci pedig a kamerák mögött tevékenykedik, ám mivel a sztárcsemeték szinte semmit sem kaptak Bajor Imre örökségéből, így keményen meg kell dolgozniuk a betevő falatért.

Önerőből teremtették meg az egzisztenciájukat

Kilenc évvel ezelőtt hunyt el a legendás magyar színművész, Bajor Imre. A nagyszerű nevettetőnek az évek során két gyermeke született, akik mára felnőtté cseperedtek: míg Lili ikonikus édesapja nyomdokaiba lépve a színészi hivatást választotta, addig öccse, Marci a kamera túloldalán találta meg a számítását - hazánkban készülő, de külföldi nagyjátékfilmbekben és tévésorozatokban működik közre rendezőasszisztensként. Az agydaganat következtében elhunyt Bajor Imre - noha szakmájában sikert sikerre halmozott - nem hagyott hátra mesés örökséget gyermekei számára, akiknek így keményen meg kell dolgozniuk a betevő falatért - írja a Meglepetés.

Lili a Barátok köztben és a Doktor Balaton című sorozatban is játszott, jelenleg pedig a Szép nyári nap c. musicalben látható, sőt a Végszó c. színdarabban édesapja régi barátjával, Gálvölgyi Jánossal játszik együtt.
Kattints a további képekért!

Az 59 éves rendező egy évtizede vezette a Nemzeti Színházat: végül egy néhány nappal ezelőtt bekövetkezett színházi baleset miatt mondott le, melyben a Rómeó és Júlia című előadás művészei voltak érintettek.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csisztu Zsuzsa egy különleges estén van túl. Meg is mutatta a rajongóknak, hogy milyen csodálatosan nézett ki.
Sztárok
Tudvalevő, hogy Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt 2018-ban összeházasodott volna Harry sussexi herceggel. Az esküvőre Rick Hoffman, Meghan egykori színészkollégája is hivatalos...
Sztárok
A 31 éves modell nemrég részletekbe menően elevenítette fel a megrendítő esetet.