A szakértők sem számítottak ekkora Azahriah sikerre, de a magyar előadó mindent túlszárnyalt

Hatalmasat robbantott Azahriah, és már tényleg tömegek hallgatják a zenéjét. A tripla Puskás Arénás koncert is jót tett a hallgatottságnak.

Ugye sokan csak kíváncsiskodóként vettek jegyet

Nem újdonság, hogy valaki csak kíváncsiságból megy el egy koncertre. Bár ez inkább fesztiválokon szokott előfordulni, hogy addig meghallgatunk másokat is, amíg a kedvencünkre várunk.

Azahriahnál azonban más volt a helyzet. A Puskás Arénás tripla koncert körülötte forgott, és olyan kíváncsiskodók is jegyet váltottak rá, mint mondjuk Csonka András. Ő csak pár dalt ismert az előadótól, de aztán rögtön rákerült rengeteg másik is a Spotify lejátszási listájára.

Ki is mondhatjuk, hogy Azahriah a leghallgatottabb magyar előadó. Mit gondolnak erről a szakértők, az a galériánkból kiderül!

Azahriah történelmet írt azzal, hogy a hatalmas érdeklődés miatt háromszor is koncertet kellett adnia a Puskás Arénában. A rajongók elájultak a showtól, a kíváncsiskodókat pedig meggyőzte, hogy érdemes belekóstolni a fiatal előadó által nyújtott élménybe.
Kattints a további képekért!

Nagy kérdés, hogy a rajongók hajlandóak-e megválni egy olyan tárgytól, ami örök emléket állít annak, hogy ők bizony ott voltak Azahriah Puskás Arénás fellépésén.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.