Az X-Faktor mentora mindenkit meglepett a fogadalmával

Tóth Gabi alig 25 éves, de már most tudja, milyen az, amikor az ország legnépszerűbb tehetségkutatóiban bírálják, vagy épp neki kell mások felett ítéletet mondania. Az énekesnőt a jövőről, újévi fogadalmairól és a Sors című új felvételéről kérdezték, és bevallotta, ha meghallja egy dalát, azonnal dudorászni kezdi.

"Fantasztikus csapat lettünk"

Az énekesnő közel tíz éve mutatkozott be először a nézőközönségnek, azóta folyamatosan alkot és dolgozik, jelenleg az X-Faktor mentora. „Nagyon élvezem az egészet, most, hogy elfogytak a mentoráltjaim, kezdem leereszteni a fáradt gőzt. Kemény volt ez az elmúlt év, a válogatók kimerítettek, de nagyon jól szórakoztunk és fantasztikus csapat lettünk.” – mondta el a vagány stílusáról ismert Tóth Gabi a Class40-ben.

"Egy új életérzés"

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A leghallgatottabb rádió műsorvezetője, Kiss Orsi a fiatal előadót kifaggatta legújabb daláról, a Sorsról is. „Egyszerűen imádom! – kezdte lelkesen Gabi, majd hozzátette – „Nagyon letisztult, nyugodt szám. Tényleg egy új életérzést akartam közvetíteni vele. Azt szerettem volna kifejezni, hogy ha kitartunk és van hitünk, akkor csodálatos dolgokat tartogathat nekünk az élet. A párom, Robi is segített a videoklip elkészítésében, aki szintén feltűnik a képsorokon.”

Büszke, ha meghallja az éterben saját magát

Az énekesnő azt is elmesélte, hogy előszeretettel dudorássza saját számait, amikor azokat a rádióban meghallja. „Főleg az Éjjel-nappal Budapestet szoktam énekelgetni, és bizony még vezetés közben is néha azon kapom magam, hogy hangosan tátogom egy-egy dalom szövegét!” – mesélte nevetve Gabi, aki hozzátette, egyébként is büszke arra, ha meghallja az éterben saját magát. „Szeretném megköszönni azoknak, akik betelefonálnak és kérik a számaimat, nagyon jó érzés visszahallani a zenémet a rádióban!” – üzent a díva a rádió hallgatóinak.

Ezt nem vállalná be...

A beszélgetésből az is kiderült, hogy Tóth Gabi nagy hangsúlyt helyez a nőiességére és stílusára. „Egy teljesen kitetovált kart természetesen nem vállalnék be, mert az már a nőiesség rovására menne szerintem. Az eddigi tetoválásaim mind olyan helyen vannak, ahol nem elsősorban az a fontos, hogy mások lássák.” – árulta el Gabi Orsinak.

Meglepő fogadalom

Az énekeső különleges újévi fogadalmat is tett, amelyben ország-világ előtt ígérte meg, hogy 2014-ben leszokik a dohányzásról. Gabi további tervei között szerepel egy idegen nyelv magas fokú elsajátítása és természetesen megígérte, hogy további slágerekre is számíthatunk majd tőle.

Fotó: Bársony Bence

Oldalak

Szólj hozzá Te is!