Az Erő legyen veletek! Star Wars filmek ősszel az AXN csatornán

A Csillagok Háborújával George Lucas valódi mozitörténelmet írt és örökre megváltoztatta a filmgyártárst is. A sötét oldal elleni harc idén ősszel is folytatódik, hiszen októbertől a Star Wars az AXN csatornákra érkezik, így felkészülhetünk az űreposz hetedik részére, ami decemberben nyit a mozikban. Az AXN októberben hétvégénként 21 órától tűzi műsorra a teljes Star Wars filmgyűjteményt. (x)

Igazi kasszasiker

1977-ben még senki sem gondolta volna, hogy a Star Wars című film (ma ismert címe: Star Wars: Egy új remény) a világ legismertebb űrsztorijának első része lesz, pedig a produkció igen gyorsan kasszasiker lett, majd hamarosan további részek is követték.

Nézd újra az összes részt!

Az AXN idén ősszel újra műsorra tűzi a Star Wars filmeket, így október elején a közönség az első három részt áthatja, amelyek a Köztársaság bukását és a Birodalom felemelkedését mutatják be. A középpontban Anakin Skywalker és az ő fokozatos Darth Vaderré alakulása áll.

A hónap második felében pedig a Galaktikus Polgárháború történetét követhetjük nyomon, amikor a fiatal Luke Skywalker azért küzd, hogy Jedi lovaggá válhasson és legyőzhesse Darth Vadert. A filmek mellett az AXN további meglepetésekkel is készül, hiszen a csatornán a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars: Lázadók animációs sorozatokat is láthatják majd a nézők.

Less be a kulisszák mögé!

Mindemellett a kulisszák mögötti eseményeket bemutató dokumentumfilmek is műsoron lesznek, sőt, az AXN maratoni vetítést is szervez: a legodaadóbb Star Wars rajongók egy egész napon keresztül élvezhetik kedvenc filmjeiket, mielőtt 2015. december 18-án a mozikba érkezik a következő rész, a Star Wars: Az ébredő Erő.

Játssz most és a Tiéd lehet az 5 db AXN Star Wars ajándékcsomag egyike!

Leadfotó: tieba.baidu.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!