Sztárok

Micsoda test: Avril Lavigne falatnyi bikiniben mutatta meg csodás alakját, ami alig takar valamit

A 36 éves énekesnő még mindig remek formában van.

Alig takar valamit

Vadóc, merész, különleges, egyedi és piszkosul tehetséges – ezek a jelzők mind igazak Avril Lavigne-re, a kanadai pop-rock énekesnőre és dalszerzőre, aki a korai 2000-es évek legmenőbb dalait szolgáltatta a zenekedvelők számára. Avril azóta is a slágerlisták élére ugrik, ha új zenével jelentkezik, külsejét illetően viszont egyszerűen döbbenetes, hogy az évek alatt szinte semmit sem változott, sőt mi több, egyszerűen nem öregszik – ugyanaz a szőke, védjegyévé vált haj, tökéletes, ráncmentes bőr, na meg persze a vadító ruhák és a bombatest. Nem meglepő, hogy jó pár férfit is meghódított és elfogyasztott: 2006-ban feleségül ment a Sum 41 együttes énekeséhez, Deryck Whibleyhez, három évvel később azonban elváltak. Avril aztán Brody Jennerrel randevúzott két évig, majd ismét oltár elé állt, ezúttal a Nickelback énekesével, Chad Kroegerrel kötötte össze életét, akivel 2015-ben döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Azóta nem lehet tudni, hogy az énekesnő kivel randizik, ugyanis magánéletét igyekszik óvni a nyilvánosságtól, egy interjúban viszont beismerte, hogy 2014 decemberében Lyme-kórt diagnosztizáltak nála, ami pokolian megnehezíti életét – ez volt az oka annak, hogy egy ideig eltűnt a reflektorfényből. Betegségére nincs egyértelmű gyógymód, azonban antibiotikumok segítségével remekül kezelhető – az mindenesetre biztos, hogy mostanában Instagram bejegyzései alapján nagyon jól érzi magát a bőrében, jelenleg épp Malibun tölti a nyár utolsó napjait, és meg is mutatta, hogyan fest bikiniben a medence szélén. Vigyázat, tűzforró képek következnek!

Talán ez az a tipikus Avril-kinézet, amit mindenki ismer, és amire mindenki emlékszik, ha az énekesnőről van szó, aki szinte semmit nem változott azóta, hogy berobbant a köztudatba.
Kattints a további képekért!

Bizony, még a legnagyobb hírességekről is készültek tablófotók, amiket nem biztos, hogy szívesen mutogatnak most, hogy sikeresek és népszerűek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.