Sztárok

Nős filmsztárt szeretett Audrey Hepburn: tiltott kapcsolatuknak a férfi titka vetett véget, ami darabokra törte a színésznő szívét

Audrey Hepburnt a finom női bája és az ártatlan kisugárzása miatt sosem sorolták az igazi nagy szexszimbólumok közé, pedig valójában éppúgy rajongott a szenvedélyért ő maga is, mint Marilyn Monroe, Brigitte Bardot vagy Sophia Loren.

Nem adatott meg nekik az örökkön-örökké

Noha Audrey Hepburn elsősorban a finom női báj, a tisztaság és a szépség földi megtestesítőjeként vonult be a köztudatba, valójában hatalmas szexuális kisugárzással rendelkezett. A szenvedély hajtotta a mindennapokban, és számos alkalommal esett szerelembe az élete során. Audrey első nagy szerelme egy brit üzletember, James Hanson volt, aki 1952-ben feleségül kérte. Az eljegyzés felbontása után a színésznő randevúzni kezdett Michael Butler producerrel, ám az újabb komoly szerelem a Sabrina forgatásán lépett be az életébe Willian Holden személyében, aki az egyik partnerét alakította a filmben. Noha pillanatok alatt egymásba szerettek, kapcsolatuk sosem teljesedhetett ki igazán – a férfi ugyanis nős volt, s ugyan hajlandó lett volna elhagyni a családját, később kiderült, hogy nem tudja megadni a színésznőnek azt, amire a legjobban vágyott. Részletek a galériában!

Audrey Hepburn a filmvásznon az ártatlanság, a szelídség és a reménytelen romantika megtestesítője volt, ám ez nem jelentette azt, hogy az ő életében ne lettek volna viharos kapcsolatok. Az egyik legnagyobb szerelme a nála 11 évvel idősebb William Holden volt, aki végül csúnyán összetörte a szívét.
Kattints a további képekért!

Audrey Hepburn tehetséges színésznő, gondoskodó édesanyja és elhivatott humanitárius aktivista volt. Különleges pályafutásra lehetett büszke, ám azt csak kevesen tudják róla, hogy a magánélete már koránt sem volt felhőtlen – ez pedig igaz volt a halálát megelőző napokra is.

Leadfotó: Donaldson Collection/Michael Ochs Archives/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.